eur:
394.38
usd:
371.56
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

"Várhatóan nyereséges lesz az idei Sziget fesztivál"

Az előzetes becslések szerint várhatóan nyereséges lesz az idei Sziget fesztivál- mondta a rendezvény főszervezője. Gerendai Károly a fesztivál zárónapján azt is hangsúlyozta: az utolsó nap látogatószámáról még nincsenek pontos adatok. Szólt arról is, hogy fele-fele arányban érkeztek magyar és külföldi látogatók az idei Sziget fesztiválra.

Mint mondta: a a hetijegyesek 75 százaléka külföldi, a napijegyet vásárlók 80 százaléka pedig magyar. Az idei újítások közül kiemelte a kártyás fizetési lehetőséget, amely szerinte beváltotta a reményeket. Az augusztus 9-e és 15-e közötti XVIII. Sziget fesztiválon mintegy 400 zenekar és DJ lépett fel az összesen hetvenhat hektáros összterületű rendezvényre. Az esti sztárvendég között a Muse is szerepel.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Újra támad az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Jön a Portfolio következő lakossági befektetési eseménye, a Portfolio Investment Day 2024, május 16-án újra minden a pénz körül forog, várjuk azokat, akik a legtöbbet szeretnék kihozni megtakarításaikból! Előadóink cégvezetők, pénzügyi vezetők, portfóliómenedzserek, elemzők és profi befektetők, akiktől releváns befektetési ötleteket szerezhetnek a jelenlévők. A konferencián kiemelten foglalkozunk a kriptopiaccal, a téma elismert hazai szakértőivel fejtjük meg, mibe érdemes most befektetni, és beszélgetünk egy olyan kriptotraderrel is, aki már több mint hat éve kizárólag tőzsdei kereskedésből él. A rendezvényen az előadók között lesz többek között a Cápák között című műsorból ismert Balogh Petya és Orbók Ilona is. A rendezvényen való részvétel regisztráció után ingyenes. Az eseményre itt lehet regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×