eur:
393.34
usd:
368.06
bux:
65925.05
2024. április 24. szerda György

Mihez kezd egy pilótából lett polgármester Makk Károly filmjében?

Egy kisváros polgármesterének a korrupcióval folytatott küzdelmét dolgozza fel Makk Károly "Így, ahogy vagytok" című filmje, amelyet a héten mutatnak be a mozikban. A Cserhalmi György, Nagy-Kálózy Eszter, Csányi Sándor és Szabó Győző főszereplésével készült filmről kérdezte az InfoRádió Makk Károly filmrendezőt.

Egy vidéki városban új polgármester kezdi meg működését A katonai repülés többszörös világbajnoka, a repülés szerelmeséből polgármesterré lett Bencze Gábor hamarosan tapasztalja, hogy az égből a földre pottyant. A város polgármestereként kemény feladat előtt áll - olvasható a film ismertetőjében.

Makk Károly azt mondja: az ötlet a hírekből, tehát a valóságból táplálkozik, azokból, amelyek mulatságosak, de egyben kétségbeejtőek is.

A filmben többek között Cserhalmi Györgyöt, Szabó Győzőt, Csányi Sándort, Törőcsik Marit, Nagy-Kálózy Esztert, Fenyő Ivánt és Gáti Oszkárt láthatják a nézők. De nemcsak a színészek között találunk hírességeket, a forgatókönyvet a rendező mellett Kertész Ákos, Bereményi Géza és Medvigy Gábor készítette, az alkotás zenéje pedig Szakcsi Lakatos Béla munkája.

Az alkotás egész estés változata már látható a mozikban, az abból készült háromrészes tévéfilmváltozat pedig ősszel lesz látható a televízióban - mondta a rendező.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×