eur:
393.13
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Vírus támadta meg Eperjes Károly szervezetét - eszméletét vesztette

Vírus okozta Eperjes Károly betegségét, amely a szervezet jelentős folyadékvesztésével jár - tájékoztatott a veszprémi Petőfi Színház sajtófőnöke pénteken. A művész szerdán lett rosszul, eszméletét vesztette és kórházba vitték.

A Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész, a színház művészeti tanácsadója az egyik fővárosi kórházban teljes kivizsgáláson esett át, jól van, de a teljes felgyógyulása érdekében még néhány napot az egészségügyi intézményben kell töltenie - mondta Varga Róbert.

Mint hozzátette, a művész megerősítette, hogy szerdán délután Budapesten a Bazsalikom gyógyszertárban lett rosszul, eszméletét vesztette és kórházba vitték.

Eperjes Károly arra kéri az érte aggódókat, hogy a kórházban ne látogassák, ugyanakkor köszönetét fejezi ki az intézmény orvosainak, ápolóinak a lelkiismeretes munkájukért - mondta a veszprémi színház szóvivője. Tájékoztatása szerint Eperjes Károly reméli, hogy hamarosan visszatérhet a színpadra.

Veszprémben a Pillantás a hídról című darab Alfieri szerepét játszotta Eperjes Károly, és azt most Oberfrank Pál, a teátrum frissen kinevezett igazgatója veszi át.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×