eur:
394.23
usd:
370.32
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Budapesten nyomoznak majd a Helyszínelők?

Elképzelhető, hogy hamarosan Budapesten nyomoznak majd az amerikai sikersorozat, a Helyszínelők sztárjai. A Raleigh Studios új budapesti, rákospalotai filmstúdiója ugyanis hivatalosan április 1-jén megnyílik, és mozifilmek mellett televíziós sorozatokat is gyárthatnak a komplexumban. A 70 millió dolláros beruházás első nyitópartiját csütörtök este tartották Los Angeles-ben, amelyen a magyar főkonzul is részt vett.

Ez a filmes beruházás különbözik az eddigiektől, mert eddig alapvetően pénzügyi befektetésekre korlátozódtak a hollywoodi projektek - mondta az InfoRádiónak a Los Angeles-i magyar főkonzul annak kapcsán, hogy a Raleigh Studios budapesti stúdiója április 1-jén nyílik meg.

Bokor Balázs hozzátette: ez az első eset, hogy Amerikában már régóta működő stúdió áll egy magyar stúdió hátterében. Jelenleg 70 millió dolláros beruházással kilenc épület áll a XV. kerületben.

A főkonzul hangsúlyozta: Magyarországot kiemelt figyelemmel kísérik az amerikai filmesek, és számos projekt tervezésében Budapesttel számolnak.

A Raleigh Studiosban nemcsak filmeket, hanem népszerű sorozatokat is forgatnak, így a Miami helyszínelőket is. Mindez azt jelenti, hogy nem kizárt: Budapesten is nyomoznak majd a Helyszínelők sztárjai.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×