eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Bemutatták a felújított We Are the Worldöt - videóval

Ízelítőt már a pénteki téli olimpiai nyitóesten kaphattak a nézők, a teljes, hétperces videót azonban csak a hétvégén, az amerikai NBC csatorna műsorában láthattak a We Are the World című klasszikus "segélydal" felújított változatából.

A filmet a forgatókönyvíróként Oscar-díjas Paul Haggis (Millió dolláros bébi, Casino Royale) készítette, a képeken a január 12-i, több mint 200 ezer emberéletet követelő haiti földrengés által végzett pusztítást mutatják be, de feltűnik az a 85 művész is, akik a hónap elején összegyűltek, hogy újravegyék az 1985-ös számot.

Az első énekes a tinédzsersztár Justin Bieber, majd őt követik többek között: Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, a Sugarland énekes, Jennifer Nettles, Barbra Streisand, Céline Dion, Fergie, Josh Groban, LL Cool J, Nick Jonas, Lil Wayne, Jeff Bridges, Kanye West, Miley Cyrus és a haiti-amerikai Wyclef Jean.

Az eredeti társszerzője - társa Lionel Richie volt -, a tavaly júniusban elhunyt Michael Jackson szintén látható a klipben, a nyolcvanas évekbéli kosztümjét viseli. Testvérével, Janettel énekel.

Richie és a másik producer, Quincey Jones a videó bemutatása előtt felvezetőjükben elmondták: a dal eladásának jövedelméből élelmet, gyógyszereket és lakhatási lehetőségeket kívánnak juttatni a földrengés áldozatainak.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×