Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A bevétel nem garancia a minőségre

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Transformers 2 bankot robbantott, Az elveszettek földje elsüllyedt a mozipénztáraknál, ez azonban nem befolyásolta a Hollywood legrosszabbjainak járó Arany Málna-díj jelöléseit, amelyekből mindkét film hetet kapott.

A filmek között a Transformers 2 és Az elveszettek földje mellett Az All About Steve, a G.I. Joe - A kobra árnyéka, valamint a John Travolta és Robin Williams főszereplésével készült Vén csontok kapott még jelölést.

A legrosszabb főszereplőnek járó málnára Will Ferrel, Az elveszettek földjének főszereplője, valamint Megan Fox, a Transformers 2 - A bukottak bosszújának főhősnője is jó eséllyel pályázik.

A legpocsékabb színésznők jelöltjei között Sandra Bullock is szerepel, a The Blind Side című sportdrámában nyújtott alakításáért magasztalt és többek között Arany Glóbusz-díjjal elismert színésznőt idei másik filmjéért, az All About Steve címet viselő alkotásért jelölték Arany Málnára.

Amennyiben -- ami igen valószínű - kedden Oscar-díjra is jelölik, Bullock lehet az első, aki ugyanazon a hétvégén Arany Málnát és Oscart is kap. Ugyanebben a kategóriában Miley Cyrust is jelölték, akit a Hannah Montana-filmben nyújtott alakítása tett méltóvá a jelölésre. A Cyrus-családdal nem bántak kesztyűs kézzel, Billy Ray Cyrust, Miley apját ugyanis a legrosszabb férfi mellékszereplő kategóriában jelölték málnára.

Az immár 30 éves múltra visszatekintő Arany Málna-díjakat hagyományosan az Oscar-gála előestéjén adják át, idén március 6-án jelentik be a "vesztesek" nevét.