eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Sparrow kapitány Hawaiira költözik

Sparrow kapitány Hawaiira költözik: a csendes-óceáni szigeteken forgatják A Karib-tenger kalózai című kalandfilm negyedik részét - jelentette be az állam kormányzója.

Linda Lingle közleményéből kiderül, hogy a produkció a kormányzói hivatal és a Disney stúdió közötti sikeres tárgyalások eredményeként választotta forgatási helyszínül Hawaii két szigetét, Oahut és Kauait.

Az On Stranger Tides című negyedik epizód főszerepét természetesen Johnny Depp játssza majd, a producer továbbra is Jerry Bruckheimer, a rendezői székbe viszont a trilógiát jegyző Gore Verninski helyett ezúttal Rob Marshall ül.

Lingle kormányzói hivatala szerint a forgatás során a stáb úgy 85 millió dollárt költ majd el az államban, és a kalózfilm csak egyike annak a három nagy költségvetésű hollywoodi mozinak, amelynek munkálatai idén kezdődnek el Hawaiin.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×