Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A legmélyebb bugyrok Bacsó Péter új filmjében

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csütörtöktől vetítik a mozikban Bacsó Péter legújabb játékfilmjét. A Majdnem szűz főbb szerepeiben Ubrankovics Júlia, Hujber Ferenc, Kaszás Gergő és Cserhalmi György látható. A rendező az InfoRádiónak elmondta: fiatal főhősnőjét máris az Országúton főszereplőjéhez hasonlítják.

Egy kiszolgáltatott lány történetéről szól Bacsó Péter új filmje, amelyet csütörtöktől vetítenek a mozikban.

A filmrendező az InfoRádiónak elmondta: a lányt születése után az anyja egy reklámszatyorba tette, és kirakta a kórház elé, majd pedig nevelőotthonba került. Később egyetlen ragaszkodási pontja egy férfi, aki kihasználja szeretetéhségét, és arra kényszeríti, hogy bocsássa áruba testét.

A férfi azonban végül eladja egy motorért. Ezt követően a főhős országúti prostituáltként a legmélyebb bugyrokat járja meg, majd, innnen küzdi fel magát, és tör ki a mókuskerékből.

Boróka szerepében Ubrankovics Júlia látható, akit Bacsó Péter a Színművészeti Egyetem végzőseként egy vizsgaelőadáson látott, és ideálisnak találta a szerepre.

A rendező kiemelte: a fiatal színésznőt máris az Országúton hősnőjéhez, Giulietta Masinához hasonlították egy kritikában.

Bacsó Péter szerint a színésznő sokszínű, a kamaszlánytól az úri dámáig, az ócska prostitól a rafinált menedzserig rengeteg arcot tud megmutatni.

Hanganyag: Sárközi Lóránt