eur:
394.26
usd:
370.4
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Nincs több titok a szupergyilkos ügyében

Kiderült az új James Bond-film címe és rövid sztorija, de egyéb, korábban féltve őrzött forgatási titkot is elárult a stúdió a sajtónak.

Quantum of Solace - Ian Fleming egyik írásának eddig filmben még fel nem használt címét kapja a 22. Bond-produkció - jelentették be a forgatás helyszínén, a londoni Pinewood stúdióban.

A történet ott folytatódik majd, ahol a Casino Royale-nak vége szakadt, természetesen Daniel Craiggel a főszerepben. Az új Bond-lány, Camille (akit az ukrán Olga Kurilenko alakít) elvezeti a 007-est egy titokzatos szervezet egyik tagjához, Dominic Greene-hez.

A gátlástalan üzletembernek a világ összes természeti kincsére fáj a foga. A gonoszt Mathieu Amalric játssza, aki legutóbb az Oscarra jelölt Szkafander és pillangóban szerepelt.

A felvételek januárban kezdődtek a Pinewoodban, később pedig osztrák, olasz és panamai helyszíneken folytatódnak. Az illetékesek megerősítették, hogy Judy
Dench is visszatér az MI-6 főnökének szerepében.

A kegyetlen szuperügynök november 7-én bukkan fel ismét a brit és amerikai filmvásznon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×