eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

A reklámpiac helyzete és a dédiszitterek

A magyar reklámpiaccal, a dédiszitterekkel, és Gyurgyák János új könyvével is foglalkozik legújabb számában a Reakció című havilap - mondta Ablonczy Bálint főszerkesztő.

A reklámiparral foglalkozó cikk egyik apropóját az adta, hogy az elmúlt hetekben komoly kormányzati reklámhadjáratot láthattunk - mondta az InfoRádiónak a Reakció című havilap főszerkesztője.

Ablonczy Bálint kifejtette: megnézték, hogy mi a helyzet a magyar reklámokkal, mennyire színvonalasak és szellemesek. A kormányzati PR-tevékenység mellett megvizsgálták a piaci szereplők helyzetét és kreatív munkáját is - tette hozzá.

A lap előremutató civil kezdeményezésekről is beszámol, így a legújabb számban a dédiszitterekről szóló anyag is szerepel - közölte a főszerkesztő.

Ablonczy Bálint elmondta, hogy a miskolci jezsuita gimnázium tanulói szakkörszerűen idős emberek mellett segítenek, meglátogatják őket, és bevásárolnak nekik. Ez olyan élményanyagot jelent, ami talán belátóbbá, szolidárisabbá teszi a fiatalokat - hangsúlyozta.

A Reakció című lapban Gyurgyák János új, a magyar nacionalizmus elmúlt másfél évszázados történetét aprólékosan bemutató könyvével is foglalkoznak. A főszerkesztő elmondta: úgy vélték, ennek a műnek komoly tanulságai lehetnek a jelen számára is.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×