eur:
394.24
usd:
369.86
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hofimánia a Kongresszusi Központban

HOFIMánia! címmel tartja újévi lemezbemutató koncertjét a Cotton Club Singers pénteken a Budapesti Kongresszusi Központban.

Több mint negyven dalt énekelt Hofi Géza pályafutása során, ezek közül huszonkettőt dolgozott fel a Cotton Club Singers - mondta az InfoRádiónak az együttes vezetője.

László Boldizsár szerint Hofi fő fegyvere a humor volt, és el tudta varázsolni az embereket, tudott a nyelvükön beszélni.

Az énekes úgy véli, egy zenés darab is úgy jó, ha akkor kezdenek benne énekelni, amikor a szereplők prózában már nem tudják kifejezni a mondanivalójukat.

Azt kell éreznie a nézőnek, hogy az illető nem azért fakad dalra, mert a karmester beintett neki, hanem azért, mert már elmondott mindent, most már a zene következik. Ilyen volt Hofi Géza is, aki dalaiban az általa elmondottakat foglalta össze - mondta a Cotton Club Singers vezetője.

Az együttes pénteken mutatja be Hofimánia című lemezét a Budapesti Kongresszusi Központban, a koncerten vendégük lesz Koós János, Kovács Kati, Solymos Tóni és Lovasi András, a Kispál és a Borz frontembere is.

A Cotton Club Singers főleg olyan dalokat énekel majd a vendégekkel közösen, amelyek lemaradtak a lemezről, ilyen például a Ne sírj, kislány, valamint a Piál a Föld.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×