eur:
392.56
usd:
366
bux:
66887.72
2024. április 25. csütörtök Márk

Kukkantson be az álomgyár kulisszái mögé!

Ha moziba mennének a hétvégén, akkor a premierfilmek közül David Lynch legújabb filmjét, az Inland Empire-t ajánlhatjuk megtekintésre, a film a hollywoodi álomgyár kulisszái közé kalauzol.

Ha kicsit felemelőbb témát keresnek, akkor az Uránia Filmszínházat érdemes felkeresni, itt ötvenöt alkotás verseng a Faludi Nemzetközi Amatőrfilm-szemlén, idén a kegyelem témája köré kellett építeni az alkotásokat.

A legfrissebb cseh filmtermésből válogat az Örökmozgó Filmmúzeum Cseh Filmhétvége elnevezésű vetítéssorozata, a filmeket vasárnapig vetítik.

Fergeteges hangulatot ígérnek a szervezők a Balkán Hangja fesztivál szombat esti koncertjein az Almássy Téri Szabadidőközpontban, ahol zenekarok és táncegyüttesek, balkán bazár és balkáni ízek is várják az érdeklődőket este hét órától hajnalig.

Két lemezbemutatóra is sor kerül a pénteken és szombaton zajló III. Hangvető Fesztiválon.

Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band előadja legújabb, Aven Shavale című albumát, és bemutatkozik az elsőlemezes Tündérground együttes is.

Szombaton rendhagyó prímástalálkozóra is várják a rendezők a cigányzene kedvelőit a Gödör Klubba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×