eur:
393.85
usd:
364.76
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Andy Vajna: "itt áll az ember üres kézzel"

A fiatalokat szeretné "érzelmileg visszavinni" az 1956-os forradalomba új filmjével Andy Vajna. A Szabadság, Szerelem budapesti forgatást nemrég fejezték be, most jönnek az utómunkák - mondta a filmproducer az InfoRádió Aréna című műsorában.

"Ez a legrosszabb stádiuma egy film gyártásának, amikor vége a forgatásnak, de még nincs kész semmi. Itt áll az ember üres kézzel, izgulva, és próbálja kitalálni, hogyan sikerült, hogy fog összeállni" - mondta az InfoRádióban Andy Vajna Szabadság, Szerelem című új filmje kapcsán, amelynek forgatása május 11-én ért véget Budapesten.

Most jön az utómunka, a vágás, a hang, a zene - tette hozzá a filmproducer, megjegyezve, hogy furcsa szakma filmkészítés, mert akármilyen jó anyagból is lehet rossz filmet vágni, és rossz anyagot is lehet úgy megvágni, hogy fantasztikus lesz a végeredmény.

Andy Vajna szerint mindenesetre a Szabadság, Szerelem anyaga nagyon izgalmasnak és érdekesnek sikerült. "Remélem, olyan hatása lesz a filmnek, hogy érzelmileg is vissza tudunk menni a forradalomba" - hangsúlyozta a producer, aki saját bevallása szerint elsősorban a magyar fiatalságot szeretné érzelmileg visszavinni 1956-ba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×