eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Magyar Zenei Exportiroda

A Magyar Zenei Exportiroda 2005. szeptember 1-én kezdte meg működését a Hungarofest Kht. szervezeti struktúrájához illeszkedve, ugyanakkor teljes szakmai önállósággal. Az iroda idén ötvenmillió forintos költségvetéssel működik.

A Magyar Zenei Exportiroda célja a magyar könnyűzenei élet külföldi képviselete, a jó minőségű magyar zenekarok segítése. Szép Fruzsina, a szervezet vezetője az InfoRádiónak elmondta: nem az iroda dönti el, hogy kinek segítenek, hozzájuk bárki elmehet, ugyanakkor a Magyar Zenei Exportiroda nem támogatásokat ad, hanem szervezési segítséget nyújt.

Az iroda foglalkozik tanácsadással, a folk, jazz, pop, rock, elektronikus zene, underground, hardcore, és metál zenék népszerűsítésével, a zenekarok lemez- és koncert szervezésének segítségével.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×