Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Megnevezték az Oscar-díj gála házigazdáját

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A késő esti szatirikus álhírműsorairól elhíresült Jon Stewart lesz az idei Oscar-díj gála házigazdája - jelentette be az Amerikai Filmakadémia honlapján az esemény producere. Jon Stewart elsősorban a fiatalok körében népszerű, korábban az MTV zenetévé is sugározta műsorait.

Szatirikus álhírműsorok után a világ egyik legcsillogóbb gálája, az Oscar-díj kiosztója vár Jon Stewartra, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb komikusára.

A show producere, Gil Cates a döntést kommentálva kijelentette, hogy feleségével minden este megnézik Stewart műsorát. „Jon a tökéletes házigazda mintapéldánya – okos, megnyerő, tiszteletlen és mulatságos” – fogalmazott.

A fiatalok egyik kedvenc komikusaként Jon Stewart a Comedy Central televízión elsősorban napi híranyagokat és filmfelvételeket felhasználva figurázza ki a politikusokat és a hírességeket.

A korábban két Grammy-díjkiosztón is házigazdaként szerepelő komikus a hírt meghallva megjegyezte, hogy bár hatalmas megtiszteltetésnek tartja a felkérést „kissé csalódott vagyok a választás miatt. Úgy tűnik, ez egy újabb szánalmas próbálkozás Billy Crystal kifüstölésére” – fogalmazott.

Billy Crystal hosszú évekig volt az Oscar-gála házigazdája. Korábban Bob Hope, Johnny Carson és Whoopi Goldberg is vezette a díjátadót.

A 78. Oscar-gálát március 5.-én rendezik meg.