eur:
393.78
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nincs bizonyíték arra, amit Trump állít

Az illetékes képviselőházi bizottság után az amerikai szenátus hírszerzési bizottsága sem talált bizonyítékot Donald Trump állítására, miszerint az előző elnök, Barack Obama lehallgattatta őt.

A szenátus hírszerzési bizottságának republikánus elnöke, Richard Burr a bizottság rangidős demokrata párti szenátorával, Mark Warner virginiai politikussal közösen kiadott nyilatkozatban tette közzé: nem találtak semmiféle bizonyítékot arra, hogy Donald Trumpot és munkatársait tavaly lehallgatták volna a New York-i Trump-toronyban.

A rövid nyilatkozatot a szenátorok egy nappal azt követően hozták nyilvánosságra, hogy a képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus elnöke és demokrata párti képviselője hasonló értelemben nyilatkozott egy kongresszusi sajtótájékoztatón.

Donald Trump elnök pár nappal ezelőtt állította azt egy Twitter-bejegyzésben, hogy Barack Obama volt elnök tavaly a kampányidőszakban őt és a kampánycsapatát lehallgattatta. Szerdán este, a Fox televíziónak adott interjújában - már a képviselőházi bizottság politikusainak sajtókonferenciája után - Trump elnök megerősítette: kitart amellett, hogy lehallgatták. De ezúttal hozzátette: a lehallgatásnak különféle módjai, formái vannak.

Az igazságügyi minisztérium jelenleg vizsgálatot folytat az ügyben, s jövő hétfőn kell beszámolnia a kongresszus előtt.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
2024. március 29. 09:00
×
×
×
×