eur:
393.55
usd:
368.27
bux:
66315.93
2024. április 24. szerda György

Pánik Hamburgban, lezárták a repülőteret

Ismeretlen eredetű gáz szivárgása miatt vasárnap ideiglenesen lezárták a hamburgi nemzetközi repülőteret.

Az egyelőre tisztázatlan eredetű és összetételű anyag több mint 50 embernél légúti panaszokat és kötőhártya-gyulladást okozott.

A Norddeutscher Rundfunk (NDR) regionális közszolgálati médiatársaság jelentése szerint valószínűleg a légkondicionáló berendezés meghibásodása okozta a szivárgást, amely nemcsak sérüléseket okozott, hanem erős, kellemetlen szaggal lepte el a repülőtér épületeit.

Röviddel 12.30 után mindkét terminált kiürítették, és felfüggesztették a járatok fogadását és indítását. Egy óra múlva ismét megnyitották a repülőteret. Az eset körülményeit vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×