eur:
393.81
usd:
367.75
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Bombafenyegetés miatt leszállásra kényszerült egy utasszállító gép Prágában

Bombafenyegetés miatt leszállásra kényszerült egy Spanyolországból Lengyelországba tartó utasszállító gép Prágában péntek este - közölte a cseh belügyminisztérium.

A repülőgépet félreállították a Ruzyne repülőtéren, az utasokat evakuálták, és egy lengyel állampolgárt őrizetbe vettek. A rendőrség átkutatja a járművet. Milan Chovanec belügyminiszter a cseh közszolgálati televízióban nyilatkozva nem mondta meg, hogy addig találtak-e valamit, de később a Twitteren azt írta, hogy az ügy "nem tűnik terrorista támadásnak".

A cseh légi irányítás közlése szerint a lengyel Enter Air légitársaság Boeing 737 típusú gépéről van szó, amelyen 162 utas és 6 főnyi személyzet volt, nagy részük lengyel. A járat a Kanári-szigetekről indult. Az evakuáláskor senki sem sérült meg. Az utasok szombat reggel folytathatják útjukat. A reptér forgalma zavartalan.

A lengyel férfit azért vették őrizetbe, mert utazás közben robbantással fenyegette meg a kapitányt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×