eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Pornószínésznő vádolja Trumpot

Miután Donald Trump szombaton perrel fenyegetett meg minden nőt, aki szexuális zaklatással vádolja, újabb nő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a milliárdos ingatlanmágnás akarata ellenére megcsókolta, és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele.

Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, aki egy Los Angeles-i sajtótájékoztatón, Gloria Allred nőjogi ügyvéd társaságában mesélte el, hogy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal. Elmesélte, hogy Trump a hotelszobájába hívta, ahol két másik nő is volt, amikor megérkezett. Drake elmondta, hogy a pizsamába öltözött Trump mindhármukat határozottan megragadta, és akaratuk ellenére megcsókolta. Drake ezután távozott, de Trump utánatelefonált, felhívta a szobájában, és azt kérdezte: "Mit akarsz? Mennyit?". Ezt követően még egy hívást kapott, amelyben Trump vagy egy megbízottja 10 ezer dollárt ajánlott, és azt, hogy Drake a milliárdos magánrepülőjén utazhat vissza Los Angelesbe.

Allred egy fényképet is bemutatott a sajtótájékoztatón, amely a 2006-os golfversenyen készült, Trump és Drake együtt látható a felvételen.

Trump kampánystábja az újabb vádakat is visszautasította.

"Ez a történet nevetséges, és teljes hazugság. Mr. Trump nem ismeri fel ezt az embert, nem emlékszik rá, és nem is érdeklődik iránta" - tudatta a republikánus párti jelölt kampánycsapata, hozzátéve, hogy szerintük csak Hillary Clinton demokrata párti jelölt kampánystábja próbálja lejáratni Trumpot.

Drake-kel együtt immár több mint tíz nő vádolja azzal Donald Trumpot, hogy akaratuk ellenére szexuálisan közeledett hozzájuk, fogdosta, zaklatta őket. Mind azután álltak a nyilvánosság elé, hogy a The Washington Post megjelentetett egy 15 évvel ezelőtt készült felvételt, amelyen Donald Trump arról beszél, hogy kedvére fogdoshatja a nőket, akár beleegyezésük nélkül is, mert megengedik neki pusztán azért, mert híres. Nem sokkal később bocsánatot kért, de azt állította, soha nem tett ilyesmit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×