eur:
392.4
usd:
365.85
bux:
66870.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Magyar EP-képviselő felel az ingyenes Interrail-programért

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője lesz az egyik koordinátora az Európai Unió ingyenes Interrail programjának - tudatta közleményében a képviselő irodája.

Az Európai Parlament által tárgyalt javaslat, amelynek értelmében minden, 18 éves európai fiatalnak díjmentes, egy hónapra szóló Interrail jegyet biztosítanának az unióban, elsősorban az európai fiatalság lehetőségeinek kinyitásáról, az integráció sikeres mélyítéséről, a kultúrák közötti jobb kommunikációról szól - áll a közleményben.

"A magyar fiatalok biztosabb jövőjének garantálásához elengedhetetlen, hogy jobban megismerjék Európát és az európai tagállamok életét, kultúráját" - tette hozzá a képviselő.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×