eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Sarah Palin Donald Trumpot támogatja

Sarah Palin volt alaszkai kormányzónő kedden az Egyesült Államok elnöki tisztére pályázó, republikánus párti Donald Trump támogatójának szegődött - írja az MTI.

A "nehézsúlyú konzervatívként" emlegetett Sarah Palin egyebek közt azzal érvelt kedden egy iowai egyetemi nagygyűlésen, hogy ha Trump lesz az elnök, akkor Amerikának nem kell tovább mentegetőznie, Trump hagyni fogja, hogy a hadsereg tegye a dolgát és elpusztítsa az Iszlám Államot.

Trump, aki a republikánus elnökjelöltség első számú esélyese, boldogan üdvözölte Palin támogatását.

Sarah Palin azt követően rukkolt elő Trump támogatásával, hogy egy nappal korábban őrizetbe vették idősebb fiát családi erőszak miatt. A 26 éves Track Palin még hétfőn éjjel került rács mögé egyebek közt azért, mert puskával hadonászott részegen családja otthonában, és barátnője attól tartott, agyonlövi magát.

A család ügyvédje nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben a magánélet tiszteletben tartására hivatkozva.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×