eur:
393.42
usd:
368.86
bux:
65661.78
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Victoria Beckham az ENSZ jószolgálati nagykövete lett

Az ENSZ jószolgálati nagykövetévé nevezték ki csütörtökön a világszervezet New Yorkban zajló közgyűlése margóján Victoria Beckhamet, aki az AIDS elleni küzdelemben fog segédkezni.

A divattervező kinevezése alkalmából elmondta: minden tőle telhetőt meg akar tenni azért, hogy ne szülessenek HIV-fertőzött gyerekek. Hozzátette, fontos szakasz kezdődik az életében. "Nőként és anyaként kötelességem támogatni társaimat" - fogalmazott újságíróknak. "Minden nőnek joga van ahhoz, hogy biztosítsa gyereke egészségét" - hangsúlyozta. Elismerte, hogy nem tud mindent a témáról, de - mint mondta - felkészült segítői vannak.

Beszélt arról is, hogy be kellett töltenie a negyvenet, hogy ráébredjen, kötelessége segíteni másokon, különösen a beteg nőkön és gyerekeken.

Az ENSZ AIDS elleni programjának igazgatója, Michel Sidibe üdvözölte Victoria Beckhamnek az ügy iránti elkötelezettségét.

David Beckham volt futballista divattervező felesége idén Dél-Afrikában járt egy jótékonysági szervezet képviseletében. Ekkor született meg benne az elhatározás, hogy többet szeretne segíteni az AIDS elleni küzdelemben.

A brit híresség kihagyta első - londoni - butikja megnyitóját, hogy ott lehessen New Yorkban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×