eur:
394.02
usd:
364.82
bux:
65490.22
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Conchita Wurst fellép A Madagaszkár pingvinjeiben

Conchita Wurst a hangját kölcsönzi a novemberben a mozikba kerülő A Madagaszkár pingvinjei című 3D-s amerikai animációs film egyik szereplőjének. Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese egy hóbagoly lesz a mozi német nyelvű változatában, méghozzá orosz akcentussal.

Az osztrák énekes az Instagramon jelentette be, hogy az Eva nevű hóbagoly, a North Wind (Északi Szél) kémszervezet titkosügynöke hangja lesz, és orosz akcentussal fog beszélni A Madagaszkár pingvinjei német szinkronváltozatában. A mozit Ausztriában, Németországban és Svájcban láthatják a nézők novembertől - adta hírül az escbubble.com eurovíziós hírportál.

A Madagaszkár pingvinjei sorozat 2008 óta hódít világszerte négy mókás problémamegoldó pingvinjével, Kapitánnyal, Közlegénnyel, Kowalskival és Ricóval. A Dreamworks legújabb animációs filmjében a hóbagoly eredeti angol hangját Annet Mahendru adja, aki elsősorban a The Americans című tévésorozatból ismert, amelyben Nina szerepét alakította. A Madagaszkár pingvinjei november 26-án startol az amerikai mozikban.

A 26 éves Conchita Wurst idén májusban Rise Like a Phoenix (Szállj főnixként) című dalával nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált Koppenhágában. A férfiként - Tom Neuwirth néven - született, de a színpadra női külsővel, ám szakállal fellépő Conchita Wurst a döntőt követő sajtótájékoztatón azt mondta, a választással Európa megmutatta, hogy toleráns és tiszteletben tartja mindenki jogát ahhoz, hogy megválassza, miként kíván élni.

Dalának magyar vonatkozása volt, hogy szimfonikus kíséretét a Magyar Rádió 22-es stúdiójában vették fel a Budapest Art Orchestrával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×