eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Tízmillió okostelefont adott el három nap alatt az Apple

Tízmillió új iPhone 6 és iPhone 6 plus okostelefont adott el az amerikai Apple vállalat az elmúlt három napban, mióta kaphatók a készülékek - szerepelt az Apple hétfői közleményében.

Az új telefonok bemutatása után több mint 4 millió előrendelést adtak le, szemben a két évvel ezelőtti 2 millióval.

Piaci elemzők szerint az előrendelések számából már lehetett arra következtetni, hogy az első hétvégén 10 millió körül lesz az eladások száma. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója szerint azonban az eladások felülmúlták várakozásaikat. 2013-ban az iPhone modellekből 9 milliót adott el az Apple a megjelenést követő három napban.

Az új okostelefonokat szeptember 19 óta lehet kapni 10 országban, szeptember 26-áig további 20 országban válik elérhetővé a telefon, az év végén pedig 115 országban akarja árulni új termékeit az Apple.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 22:41
×
×
×
×