eur:
395.43
usd:
372.29
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Japánban több mint egymillió ember vett részt egy katasztrófavédelmi gyakorlaton

Japánban több mint egymillió ember vett részt egy katasztrófavédelmi gyakorlaton, amelyen feltételezett földrengés utáni helyzetet modelleztek.

Tokiót 1923. szeptember elsején egy súlyos földrengés döntötte romba, ennek emlékére ez a nap azóta a Katasztrófa Elhárítás Napja. 90 éve több mint 100 ezer ember halt meg a szigetország fővárosában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×