eur:
393.87
usd:
364.75
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megkezdődött a szavazatszámlálás Egyiptomban

Befejeződött a kétnapos elnökválasztás csütörtök este Egyiptomban; bezártak a szavazóhelyiségek, és megkezdődött a szavazatszámlálás.

A voksolás - az első szabad elnökválasztás az észak-afrikai ország történetében - mindkét nap nyugodtan zajlott, komolyabb zökkenők nélkül.

Végeredményt szombaton hirdetnek. A hivatalos eredményt kedden állapítják meg.

A várakozások szerint egyik jelölt sem szerzi meg egyedül a szavazatok több mint felét, így minden valószínűség szerint megtartják június 16-17-én az elnökválasztás második fordulóját. Akkor már csak arra a két jelöltre lehet voksolni, akik az első fordulóban a legtöbb szavazatot szerezték.

A Muzulmán Testvériség rögtön urnazárás után közölte, saját exitpoll-fölméréseik szerint az ő jelöltjük vezet, de konkrét számokat nem ismertettek.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×