eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Nehéz volt a kelet-európai túra a brit trónörökös feleségének

"Nehéz" volt a férje kíséretében lebonyolított kelet-európai túra Kamilla cornwalli hercegnőnek, Károly brit trónörökös feleségének, akit hátfájdalmai mellett honvágy is gyötört - legalábbis a brit bulvársajtó bennfentesei szerint.

A 62 éves Károly herceg és egy évvel idősebb felesége a héten Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban tett hivatalos látogatást.

Kamillát azonban alig 24 órával a túra lengyelországi kezdete után pihenésre utasították orvosai egy igen fájdalmas idegbecsípődés miatt. A hercegnő mindazonáltal - igaz, az eredetihez képest kevésbé feszes menetrenddel - hősiesen folytatta a programot - írta a News of the World.

A legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap jól értesült forrása szerint Kamilla "kétségbeesetten igyekezett, hogy senkinek ne okozzon csalódást ... de ez a túra nehéz volt számára". A bennfentes forrás elmondta, hogy a hercegnőt "komoly fájdalmak kínozták, és nem tudta hozni igazi énjét".

Kamilla egyébként is "imád otthon lenni, és az az igazság, hogy szereti a lehető legtöbb időt az unokáival tölteni" - tette hozzá az udvari mindentudó.

A trónörökösi pár 2005-ben házasodott össze. Kamillának - előző házasságából származó két gyermekétől - öt unokája van.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×