eur:
393.53
usd:
368.08
bux:
66455.06
2024. április 25. csütörtök Márk

Sorozatgyilkost keres az amerikai rendőrség

Nagy erőkkel keres az amerikai rendőrség egy feltételezett sorozatgyilkost, aki egy hét alatt öt embert lőtt agyon a dél-karolinai Cherokee megyében.

Legutóbbi áldozata, egy 15 éves lány, akit az apjával együtt annak boltjában lőtt le a tettes, két napi agonizálás után szombaton halt bele sérüléseibe.

Az egyelőre homályos indítékú ámokfutás előző szombaton kezdődött egy 63 éves farmer lelövésével. Szerdán egy 83 éves nő és 50 éves lánya holttestét találták meg.

Kereken száz nyomozó dolgozik éjjel-nappal a bűnügy felderítésén, amihez megvan a tettes fantomképe.

A sorozatgyilkos által terrorizált őszibarack-termelő megyében sokan elhalasztották függetlenségnapi vakációjukat, és felfegyverkezve bezárkóztak otthonukba.

A seriff óva intette a házaló ügynököket és az országúton lerobbanó autósokat, hogy bárhova bekopogtassanak, nehogy a pánikba esett lakosság lelője őket.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Gyenge az amerikai gazdaság, ütik a tőzsdéket

Lefordultak az irányadó európai tőzsdék a mai amerikai GDP-adatok és munkanélküliségi statisztikák közlését követően. A makoradatok mellett a vállalati gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten az amerikai technológiai óriásokon van a hangsúly, amelyek közül a Meta csalódást okozott tegnap esti gyorsjelentésével. Itthon nagyban zajlanak az éves rendes közgyűlések, ma a Richter és a Mol tartja közgyűlését. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×