Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"A nevem Hillary és örvendek, hogy a többség Önök közül velem tart\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Utaskísérő-paródiával köszöntötte a sajtó képviselőit új kampánygépe első útján Hillary Clinton. A demokrata szenátor repülőgépének első útja Las Vegasból a Nevada államban fekvő Renóba vezetett, ahol szombaton mindkét nagy párt jelölőgyűléseket tart.

"Üdvözlöm önöket a Hil Force One fedélzetén" - indított az elnökjelöltségre pályázó demokrata szenátor egy célzással az elnöki különgépre, az Air Force One-ra.

"A nevem Hillary és örvendek, hogy a többség Önök közül velem tart" - utalt Clinton az újságírókkal nem mindig harmonikus viszonyára. "A Szövetségi Légügyi Hatóság rendelkezései alapján a fedélzeten tilos a mobiltelefon és minden egyéb eszköz használata, amellyel negatív hírt lehet közölni rólam" - tette hozzá.

A New York-i szenátor és stábja korábban chartergépen járt a kampányhelyszínekre, szerdától használják az új, állandó gépet, amelyen együtt utaznak a kampányt kísérő riporterhaddal.

"Utunk során, amikor jobbra tekintenek, végtelen háborút és gazdagoknak járó adókedvezményeket látnak majd, a baloldalon pedig erős középosztályt és olyan Amerikát, amelynek van becsülete a világban" - mondta Hillary Clinton.

A Hil Force One első útja Las Vegasból vezetett Renóba, Nevada államba, ahol szombaton mindkét nagy párt jelölőgyűléseket tart. "A népszerűségi mutatók váratlan zuhanása esetén irányt váltunk New Hampshire felé" - mondta a múlt héti New Hampshire-i demokrata előválasztás győztese.

"Köszönjük, hogy velünk utaznak. Tudjuk, ilyenkor választhatnak a járatok között és nagyon örülünk, hogy végül a legtapasztaltabb jelölt mellett döntöttek" - mondta Hillary Clinton.