eur:
394.5
usd:
369.79
bux:
65295.07
2024. április 19. péntek Emma

Mindenki szörnyethalt a lezuhant török repülőgépen

Lezuhant egy repülőgép 56 emberrel a fedélzetén Törökország középső részében. A szerencsétlenséget senki sem élte túl - közölte az AtlasJetair magán légitársaság pénteken.

Az Isztambulból az Antalyától mintegy 150 kilométerre fekvő Ispartába tartó gép röviddel leszállás tűnt el a radarok képernyőjéről.

A gép roncsait Ispartától nem messze, hegyes vidéken találták meg péntek reggel - jelentette a Dogan hírügynökség.

Tuncay Doganer, a cég igazgatója azt közölte a CNN Turk televízióval, hogy a gépen 49 utas és hét főnyi legénység tartózkodott.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×