eur:
394.77
usd:
370.68
bux:
65478.26
2024. április 19. péntek Emma

Szexbotrány a kormányban

Újabb hatalmas botrány van készülőben Nagy-Britanniában, ahol a bevándorlási miniszter kénytelen volt beismerni, hogy a belügyi tárca tisztviselői szexuális szolgáltatásokat kértek menekültvízumért cserébe.

A legújabb brit szexbotrány a hétvégén robbant ki, amikor egy zimbabwei tinédzser nyilvánosságra hozta, hogy egy vezető bevándorlási tisztviselő szexuális kapcsolatra akarta kényszeríteni.

Legutóbb januárban tört ki hasonló skandalum a szigetországban, amikor fény derült arra, hogy korrupt hivatalnokok szexuális viszonyt létesítettek olyan fiatal lányokkal, akik mindenáron szerették volna elkerülni a kiutasítást.

A legújabb botrány során a belügyi tárca felfüggesztette egyik vezető bevándorlási hivatalnokát, miután egy lehallgatott telefonbeszélgetést követően nyilvánosságra került, hogy szexuális ellenszolgáltatást kért egy 18 éves, Tanya nevű menekülttől.

James Dawute az egyik croydoni bevándorlási központ előtt kígyózó sorban szúrta ki magának a lányt, akitől elkérte telefonszámát és segítséget ígért. Ezután telefonhívásokkal zaklatta a lányt, akitől szexuális szolgáltatást követelt a segítségért cserébe.

Az újabb botrány Tony McNulty bevándorlási miniszter bársonyszékébe kerülhet, akit az ellenzék már a januári botrány kapcsán is hevesen támadott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×