eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Meztelen sportolók a reklámkampányban

Meztelen vívónőkkel és hokisokkal indított reklámakciót a biztonságos szexért a svájci szövetségi egészségügyi hivatal AIDS megelőzési osztálya.

A szekció vezetője szerint azt szeretnék tudatosítani az emberekben, hogy a szexhez - hasonlóan a víváshoz, vagy a hokihoz - megfelelő "öltözet" kell.

"Használj óvszert!" - fogalmazta meg a figyelemfelkeltőnek szánt kampány üzenetét Roger Staub.

Svájcban ez már a sokadik kampány a fertőzés visszaszorítása érdekében. A késői '80-as években, illetve a korai '90-es esztendőkben az alpesi országban volt a legmagasabb a HIV-fertőzöttek száma Európában.

Ezt elsősorban az intravénás kábítószert használók magas száma, illetve az magyarázta, hogy a svájciak gyakran utaztak olyan országokba, ahol az AIDS széles körben elterjedt betegség volt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×