eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk

A hideg miatt egy hét haladékot kaptak a nem fizető áramfogyasztók

Az E.ON energiaszolgáltató január 22-ig meghosszabbítja a kikapcsolási moratóriumot a lakossági ügyfeleknél az elhúzódó, rendkívüli hideg miatt - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése azokra az ügyfelekre érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel állnak szerződéses viszonyban - áll a közleményben.

Az E.ON az idén már másodjára döntött a kikapcsolások felfüggesztéséről a rendkívüli hideg miatt. Ezt megelőzően január 16-ig vállalta a tavaly év végi ünnepi időszakra szóló moratórium meghosszabbítását.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. közel 2,2 millió ügyfél számára biztosít áramszolgáltatást Magyarországon. A cég korábban emlékeztetett: évek óta szüneteltetik a 60 napot meghaladó tartozások miatti kikapcsolásokat az év végi időszakban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×