eur:
393.98
usd:
364.69
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nagyon meglepő hír a brit EU-népszavazásról!

Londoni pénzügyi elemzők szerint figyelemreméltó nyugalom honol az európai piacokon a brit EU-tagságról június 23-ára kiírt népszavazás közeledtével, de több ok is van annak feltételezésére, hogy ez a nyugalom nem lesz hosszú életű, függetlenül a referendum eredményétől.

Az egyik legnagyobb londoni pénzügyi-gazdasági elemzőház, a Capital Economics szerdán ismertetett helyzetértékelése kiemeli, hogy a font gyengülése ellen védő opciós tranzakciók kereslete erősödik az utóbbi időben, de ugyanez nem érzékelhető az euróeszközök piacán.

Ez éles kontrasztban áll azzal a súlyos piaci felfordulással, amelyet a görög euróövezeti tagság jövőjével kapcsolatos félelmek okoztak, jóllehet a görög gazdaság mérete a brit gazdaság nyolcada - hangsúlyozzák a Capital Economics londoni elemzői.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×