eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Pucolják a kormányhivatalokat

A fővárosi után a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal őrzés-védelmét és takarítását is a Jánosik és Társai Kft. látja el, miután elnyerte az öt éves szolgáltatásra kiírt nyílt közbeszerzési pályázatot.

A megye 16 településén összesen 63 objektum őrzés- védelmét és takarítását látja el teljes körűen vagy csak az egyik szolgáltatást nyújtva a cég. A helyszínek között vannak az oktatási és hatósági osztályok, a földhivatali osztályok, a járási hivatalok, a kormányablakok és népegészségügyi főosztályok is. Utóbbiaknál a laborok speciális felkészültséget igénylő takarítása is a feladataik közé tartozik – számolt be Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Az őrzési, takarítási szolgáltatásokban több mint 130 ember dolgozik. A biztonsági szolgálat feladata a biztonsági kockázatok minimalizálása, a már meglévő, kiépített vagyonvédelmi rendszerek üzemeltetése, technikai fejlesztése. Hozzájuk tartozik az ügyfél-irányítási és portaszolgálati feladatok ellátása és a biztonságtechnikai tanácsadás is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×