eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Adam és Corsa modelleket hív vissza az Opel biztonsági ellenőrzésre

Egyes Corsa és Adam modellek kormányművének biztonsági felülvizsgálatára kérte fel a tulajdonosokat az Opel azzal, hogy az ellenőrzésig tartózkodjanak autóik használatától.

A felhívás 2014 májusa után gyártott és eladott összesen mintegy 8000 Adam és Corsa modellre vonatkozik. Az Opel tájékoztatója szerint a kormánymű egyik alkatrésze nem felel meg a műszaki előírásoknak. Az Opel nem tud a problémával kapcsolatban bekövetkezett balesetről.

A hiányosságra a gyártás során végzett rutinellenőrzés során derült fény.

Azt, hogy a visszahívási akció melyik modellre vonatkozik, a gyári szám alapján lehet megállapítani. Az Opel erről útmutatót tett közzé saját honlapján: http://www.opel.hu/recall.html.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×