eur:
393.88
usd:
364.83
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Orbán Viktor: aggasztó az európai fiatalok munkanélkülisége

Aggasztónak nevezte az európai fiatalok munkanélküliségének mértékét Orbán Viktor az erről szóló keddi párizsi konferencián, a miniszterelnök azonban hangsúlyozta: Magyarország minden olyan módszert alkalmaz az ifjúsági munkanélküliség enyhítésére, amely Európában ismert.

"Lényegében mi minden hangszeren játszunk otthon" - fogalmazott a kormányfő magyar újságíróknak nyilatkozva az európai fiatalok munkanélkülisége elleni küzdelemről szóló európai uniós tanácskozás után, amelyen 24 EU-ország állam- és kormányfője, munkaügyi minisztere, valamint a legfőbb európai intézmények vezetői egyeztettek.

Az európai eredmények egyelőre szerények, ám a párizsi konferencián általában olyan típusú megoldásokról beszéltek a résztvevők, amelyek a magyar jogrendnek már részei - mondta Orbán Viktor. Példaként említette a munkahelyvédelmi akcióterv intézkedéseit, valamint a fiatalok vállalkozóvá válását segítő programokat.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×