eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem engedik be Ausztriába a kamionokat Hegyeshalomnál

Egy baleset miatt nem engedik rá az ausztriai A4-es autópályára a kamionokat az osztrák rendőrök a hegyeshalmi határátkelőnél - közölte a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délután.

A hegyeshalmi határátkelőnél ismét ráhajthatnak a kamionok az ausztriai A4-es autópályára, amelynek egyik szakaszát korábban baleset miatt lezárták - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délután az MTI-t.

Kocsis Tünde közölte: az osztrák hatóságok a baleseti helyszínelés befejezése után Schwechatnál feloldották az útzárt, a forgalom megindult. A torlódás miatt azonban az autósoknak még lassú haladással kell számolniuk.

Kocsis Tünde alezredes korábban elmondta, az osztrák hatóságok azt közölték, hogy a személygépkocsik elterelését megoldják, de a 7,5 tonnánál nehezebb kamionokat nem tudják terelőútra irányítani.

Az osztrák rendőrség arra kéri a Magyarországról Ausztriába közlekedő kamionok, nehézgépjáművek vezetőit, hogy az A4-es autópályán Schwechatnál történt baleset miatt kamionparkolókban várakozzanak, amíg a helyszínelés tart.

Az útzár feloldásáig a magyarországi kamionparkolókban várakozva megelőzhető a torlódás Hegyeshalomnál - mondta a sajtóreferens.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×