eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Agrártechnológiai pályázatot írt ki az NFÜ

A többi között új agrár-élelmiszeripari termékek, szolgáltatások, technológiák kifejlesztésére írt ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv forrásaiból.

A PwC tanácsadó cég tájékoztatója szerint az összesen 4 milliárd forintos idei keretből az elnyerhető támogatás legalább 40 millió és legfeljebb 1,5 milliárd forint, amit személyi jellegű költségek, az igénybe vett szolgáltatások, anyagköltség vagy eszközbeszerzés fedezésére lehet fordítani. Kizárólag olyan projekt kaphat támogatást, amely rendelkezik a vidékfejlesztési miniszter támogató nyilatkozatával, valamint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának minősítő határozatával. A pályázatokat június 24-ig lehet benyújtani, a támogatott projekteket 36 hónapon belül kell végrehajtani.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×