eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ezért nem időjárásfüggő a balatoni turizmus

Az ígéretes évkezdetet megtörte a május és a június szokatlanul rossz időjárása a Balatonon is - mondta az InfoRádiónak a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketingigazgatóság igazgatója. Dani Barbara hozzátette: a wellness szállodák látogatottságára kevésbé volt hatással a hűvös, esős idő.

Az első négy hónap adatai bizakodásra adtak okot, tavalyhoz képest növekedés kezdődött, a rossz időjárás miatt azonban májusban és júniusban visszaesett a forgalom, nehezen indult a főszezon - mondta az InfoRádiónak a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság igazgatója.

A wellness szállodákba ennek ellenére is sokan érkeztek, hiszen ott a vendégek nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. Az ilyen hotelekben általában sok programot szerveznek a gyerekeknek is, így sok család választotta a nyaralásnak ezt a formáját - tette hozzá Dani Barbara.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×