Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az év nyugdíjpénztára lett az OTP Magánnyugdíjpénztár

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A World Finance pénzügyi szaklap, több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díjat. Kiemelkedő eredményei mellett az OTP Pénztárak elsősorban ügyfélbarát honlapjának és a hűséges nyugdíjpénztári tagjainak kialakított egyedülálló Platina Programnak köszönheti a nemzetközi elismerést.

A World Finance évente jutalmazza díjával a pénzügyi és üzleti világ kiemelkedő szereplőit. 2010-től újdonságként a nyugdíjpénztári kategória is helyet kapott a magazin értékelésében - olvasható a az OTP Magánnyugdíjpénztár közleményében.

A neves pénzügyi szakújságírókból álló bíráló testület a magyarországi nyugdíjpénztári kategóriában elsősorban a pénztár pénzügyi stabilitását, az ügyfélszolgáltatás minőségét és a fejlesztésére irányuló törekvéseket vette figyelembe. Több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett mindezen szempontok alapján a World Finance az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díját.

"Mind újabb és újabb fejlesztéssel igyekszünk egyre magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani tagjaink számára. Még 2008-ban is azért döntöttünk a választható portfólió korai bevezetése mellett, hogy tagjaink életkoruknak megfelelő befektetési csomaggal a lehető legnagyobb vagyont halmozhassák fel nyugdíjas éveikre. Tavalyi eredményeink utólag is igazolják, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is az újítás megérte a befektetett energiát. Mindemellett persze egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk tagjaink tájékoztatására is, hiszen hazánkban sajnos még mindig nagyon kevesen gondoskodnak előre nyugdíjas éveikről. Havonta megjelenő hírlevelünkkel, a honlapunkon elhelyezett tájékoztató anyagokkal és játékos nyereményjátékainkkal igyekszünk egyre közelebb hozni tagjainkhoz az öngondoskodás eszméjét. Külön öröm számunkra, hogy mindezen törekvésünket nemzetközileg is elismerik" - mondta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, aki az indulása óta vezeti a Pénztárat, és emellett a cégcsoport régiós leányvállalatainál is aktívan részt vesz az ottani magán-nyugdíjpénztárak elindításában.