eur:
393.13
usd:
367.37
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Lezárult a Magyar Telekom belső vizsgálata a macedón ügyben

A Magyar Telekom megkapta az audit bizottság belső vizsgálatának eredményét a Montenegróban és Macedóniában kötött szerződésekről, s most a végleges jelentés alapján elemzi, hogy szükség van-e még további intézkedésekre.

A Montenegróban és Macedóniában kötött korrupciógyanús tanácsadói szerződések független belső vizsgálata évek óta tart, mint ahogyan a külső vizsgálatok is.

A társaság eddig mintegy 20 milliárd forintot költött a vizsgálatokra.

A társaság csütörtökön közölte, hogy a belső vizsgálat alapján nem tudták azonosítani a végső haszonélvezőket, ám folyamatosan vizsgálják a rendelkezésre álló jogérvényesítési lehetőségeket.

A végleges jelentésben semmi sem utal arra, hogy a társaság jelenlegi felső vezetői vagy igazgatósági tagjai bármilyen szabályt megszegtek volna.

A végleges jelentés kimondja, hogy a vizsgálat nem tárt fel macedón kormányzati tisztviselők, vagy politikai pártok vezetői által kapott kifizetéseket igazoló bizonyítékot.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 07:13
×
×
×
×