eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kozák Tamás lett a MÁV-Start egyszemélyi vezetője

A MÁV Zrt. szeptember 10-i ülésén a MÁV-START vasúti személyszállító Zrt. igazgatóságának elnöki tisztségére Kozák Tamást, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatóját nevezte ki, aki a jövőben összevontan látja el ezt a két feladatot. A távozó Sípos Sándor portfólió-kezelési általános vezérigazgató-helyettesi munkakörébe Átol Lászlót nevezték ki szeptember 11-ei hatállyal - derült ki a cég közleményéből.

A MÁV Zrt. tulajdonosi jogait gyakorolva nevezte ki Kozák Tamást a MÁV-START Zrt. elnök-vezérigazgatói munkakörébe. A lépés azért vált szükségessé, mert a korábbi elnök, Kocsis István augusztus 11-én lemondott tisztéről, amely lemondást a mai nappal elfogadta a MÁV Zrt. igazgatósága.

A MÁV Zrt. portfólió-kezelési általános vezérigazgató-helyettesi posztjáról távozik szeptember 10-ével Sípos Sándor. Helyére Átol Lászlót nevezték ki.

A sajtóban megjelent alaptalan hírekkel szemben, az ülésen más személyi kérdés nem volt napirenden - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×