eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Szeptemberben benyújtja a kormány a büdzsé tervezetét

A kormány és a pénzügyi tárca arra törekszik, hogy gyorsítsa a jövő évi költségvetés elkészítésének menetét, ezért a 2010. évi büdzsé tervezetét már szeptember 8-án szeretné benyújtani a kormány a parlamentnek - mondta Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium (PM) szóvivője.

Az MTI annak kapcsán kérdezte a PM szóvivőjét, hogy szerdán a Magyar Közlönyben megjelent a kormány második féléves részletes munkaterve.

Pichler Ferenc rámutatott: a Pénzügyminisztériumban ennek megfelelően egy szorosabb menetrendet alakítottak ki, amelynek értelmében a jövő évi költségvetés tervezete már szeptember elején a kormány elé kerülhet.

A pénzügyi tárca azzal számol, ha sikerül tartani ezt a szigorú menetrendet, akkor a büdzsé tervezetét már szeptember 8-án benyújthatja a kormány a parlamentnek - mondta a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×