Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Palik: A Magyar Nagydíj idén nem fog nézőcsúcsot dönteni

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nehezen lehet megbecsülni, hogy végül mekkora érdeklődés lesz az idei Forma-1-es Magyar Nagydíj iránt - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnöke. Palik László hozzátette, hogy a tavalyitól eddig jóval elmaradt az elővétel, de korábban - hasonló helyzetben - a pénztáraknál történt jegyvásárlás javított a helyzeten.

A Magyar Nagydíj idén nem fog nézőcsúcsot dönteni - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnöke, aki hozzátette: a drasztikusan romló piaci helyzetben az a céljuk, hogy minimalizálják a veszteségeket.

Palik László reméli, hogy néhány európai futamhelyszínnel ellentétben az idei Magyar Nagydíjon nem lesznek üres lelátók, bár elmondta: az elővételi jegyvásárlások terén a tavalyi évhez képest jóval rosszabbul állnak, de volt már ilyenre példa - akkor a pénztáraknál történt jegyvásárlás húzta ki a gödörből a futamot.

Még nem tudni, milyen lesz a végleges érdeklődés a verseny iránt, mert bár eddig kevés jegy fogyott, a világbajnoki küzdelem kezd nyitottá válni, a hungaroringi versenyen pedig segíthet az is, hogy egy tradicionális futamról van szó, és közel van Budapest - mondta az elnök.

Palik László hangsúlyozta: nem híve annak, hogy az utolsó pillanatban akciózzanak, és kedvezményesebb áron kínálják a jegyeket a versenyre. Mi jó terméket adunk, aminek, válság ide vagy oda, ára van - fogalmazott.

Hanganyag: Farkas Dávid