eur:
395.32
usd:
372.07
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor

Palik: A Magyar Nagydíj idén nem fog nézőcsúcsot dönteni

Nehezen lehet megbecsülni, hogy végül mekkora érdeklődés lesz az idei Forma-1-es Magyar Nagydíj iránt - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnöke. Palik László hozzátette, hogy a tavalyitól eddig jóval elmaradt az elővétel, de korábban - hasonló helyzetben - a pénztáraknál történt jegyvásárlás javított a helyzeten.

A Magyar Nagydíj idén nem fog nézőcsúcsot dönteni - mondta az InfoRádiónak a Hungaroring Sport Zrt. elnöke, aki hozzátette: a drasztikusan romló piaci helyzetben az a céljuk, hogy minimalizálják a veszteségeket.

Palik László reméli, hogy néhány európai futamhelyszínnel ellentétben az idei Magyar Nagydíjon nem lesznek üres lelátók, bár elmondta: az elővételi jegyvásárlások terén a tavalyi évhez képest jóval rosszabbul állnak, de volt már ilyenre példa - akkor a pénztáraknál történt jegyvásárlás húzta ki a gödörből a futamot.

Még nem tudni, milyen lesz a végleges érdeklődés a verseny iránt, mert bár eddig kevés jegy fogyott, a világbajnoki küzdelem kezd nyitottá válni, a hungaroringi versenyen pedig segíthet az is, hogy egy tradicionális futamról van szó, és közel van Budapest - mondta az elnök.

Palik László hangsúlyozta: nem híve annak, hogy az utolsó pillanatban akciózzanak, és kedvezményesebb áron kínálják a jegyeket a versenyre. Mi jó terméket adunk, aminek, válság ide vagy oda, ára van - fogalmazott.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Újra itt vannak a kőkemény szívatások - Már nem kellenek a dolgozók?

Újra itt vannak a kőkemény szívatások - Már nem kellenek a dolgozók?

Úgy tűnik elmúlt az az időszak, amikor csak úgy kapkodtak a felvehető emberek iránt a cégek. Az USA-ban és szerte Nyugat-Európában enyhült a munkaerőpiac feszessége, így a cégek egyre válogatósabbak lettek a toborzás során, ami az elhúzódó állásinterjúkon is meglátszik. A korábban megszokotthoz képest általában több fordulón is bizonyítani kell a jelölteknek, akik gyakran összetettebb megoldandó feladatokat is kapnak. Előfordul az is, hogy az állásinterjúk után még hosszú ideig jegelik a jelölteket, amiben az is szerepet játszik, hogy a gazdasági helyzet bizonytalansága miatt nem is biztosak abban a cégek, hogy feltétlenül be kell tölteniük egy újonnan megnyílt, vagy üressé vált pozíciót, inkább kivárásra játszanak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 17:01
×
×
×
×