eur:
392.86
usd:
368.21
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hol lehet a legolcsóbban tankolni?

Ismét 300 forint alatt van a benzin átlagára - mondta a holtankoljak.hu munkatársa. Vultúr Csaba hozzátette: legdrágábban az M3-as mentén lehet tankolni, míg a legolcsóbban Hévízen.

Nagyon jól jött a júliusi 1-jei áfa- és jövedéki adóemelés után a szerdai benzinárcsökkenés - mondta az InfoRádiónak a holtankoljak.hu internetes oldal munkatársa, aki elmondta: a hazai töltőállomásokon hét forinttal csökkent a benzin ára, amely így ismét 300 forint alatt, 296 forint körül van.

A gázolaj átlagosan 277 forintra csökkent, ami persze még mindig maga a januári 225 forinthoz képest, de alacsonynak is tekinthető a tavaly nyári 335-ös árcsúcshoz viszonyítva - tette hozzá Vultúr Csaba.

Elmondta azt is: még mindig az a jellemző, hogy az autópályák (jelenleg az M3-as) mentén lehet a legdrágábban tankolni, míg a honlap munkatársai Hévízen és Sümegen találták meg azokat a töltőállomásokat, amelyek a legkedvezőbb áron adják az üzemanyagot.

Vultúr Csaba közölte: a benzin ára januártól mostanáig összesen 71, a gázolajé pedig 34 forinttal nőtt. Ha nem emelték volna a jövedéki adót és az áfát, akkor a benzin "csak" 56, a gázolaj pedig 21 forinttal nőtt volna.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×