eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Olcsóbb lehet a benzin, ha a forint tartja magát

A holtankoljak.hu információi szerint szerdán csökkennek az üzemanyagárak, a benzin 3 forinttal, a gázolaj 4 forinttal lesz olcsóbb a kutakon - mondta Erdősi Csaba ügyvezető.

Az elmúlt két hétben tapasztalt olaj- és üzemanyagár-esés következtében szerdától a benzin 3, a gázolaj pedig 4 forinttal lesz olcsóbb - tájékoztatta az InfoRádiót a holtankoljak.hu ügyvezetője.

Erdősi Csaba közölte: emiatt, számításaik szerint, egy liter benzin körülbelül 290, egy liter gázolaj pedig átlagosan 294 forintba kerül majd a hazai töltőállomásokon.

A holtankoljak.hu ügyvezetője szerint, ha csak az olajpiaci folyamatokat kellene figyelembe venni, akkor hamarosan újabb árcsökkentést lehetne jósolni.

Az előrejelzésekkel óvatosan kell azonban bánni, hiszen hétfőn a forint veszített az értékéből mind az euróval, mind a dollárral szemben - fűzte hozzá Erdősi Csaba.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×