eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Páncélozott luxuskocsikat ástak el

Páncélozott luxuskocsikat ástak el

Egy páncélozott BMW 750iL-re bukkantak az iraki határ mentén elásva – írja a vezess.hu.

A portál szerint a fotók még 2015-ben készültek a kocsiról, ami állítólag az iraki parlament alelnökének, Ali Alsjerinek a tulajdonában volt. A képek először egy terrorszervezet honlapján bukkantak fel, akik azt állították, hogy az iraki határ mentén nem csak autókat, de politikai dokumentumokat is elástak.

Páncélozott luxuskocsikat ástak el

Ez valószínűleg az után történhetett, hogy 2014 júniusában Észak- és Nyugat-Irak területe az Iszlám Állam terrorszervezet fegyvereseinek kezére került. Aztán megkezdődött a síita és a keresztény lakosság megfélemlítése és elüldözése.

Úgy temették el a BMW-t, hogy azt még később lehessen használni, hiszen ponyvával takarták le.

A harmadik generációs hetes BMW-t 1994 és 2001 között gyártották. Az E38 volt az első autó, amit függönylégzsákkal szereltek, és az első BMW, amiben volt gyárilag beépített TV.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×