eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kitálal a magyar szexistennő: ezt teszik vele a férfiak - videó

Hogy érzi magát a frontasszony-színésznő-rocksztár-szexistennő szerepben? Péterfy Bori ezt a kérdést is megkapta egy interjú során.

Lenne e (vagy inkább: lehetne-e) rocksztár 70 évesen? Hol érzi jobban a közönséget, a koncerteken vagy a színházban? Miért kellett elköltöznie otthonról kamaszkorában? Miről megy a duma a turnébuszban? Hogy "kezeli" a 12 férfit, akikkel az országot járja? És egyáltalán: hogy érzi magát a frontasszony-színésznő-rocksztár-szexistennő szerepben?

Péterfy Bori ezeket a kérdéseket is megkapta D. Tóth Krisztától az "Elviszlek magammal" című műsorban.

D. Tóth Kriszta ezt írja a műsorról: Tíz éve férfiakkal járja az országot, férfiak veszik körül otthon is, ő pedig kiválóan idomul a helyzethez. „Nincs idő primadonnáskodásra és hisztire, ha ennyi pasi van körülötted, akkor neked kell a legösszeszedettebbnek lenned” – mondta nekem, én pedig elhittem, mert ha valaki tudja, mit beszél a témában, az ő. Nem zavarja, ha a zenekarának tagjai és a közönsége szexistennőként néznek rá – sőt, nagyon élvezi. Amióta eljött a Nemzetiből, és megszületett a fia, inkább zene van, mint színház, igaz, én épp a Katonába mentem érte egy Brecht-darab próbájára. Most találkoztam vele élőben először, és ahhoz képest, hogy mire számítottam (frontasszonyszínészistennőenergiabomba), meglepően nyugodt volt és visszafogott. Ennyit az előítéleteimről. De a rajongásom, na, az nem lett kisebb iránta a forgatás után sem.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×