eur:
393.68
usd:
365.03
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Marad az extrém fagy és a riasztás is

Szombat estig érvényben marad a második fokozatú figyelmeztető előrejelzés több megyében.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint a hőmérséklet - 20 Celsius-fok alá csökkenhet Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén.

Arra is figyelmeztetnek, hogy várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 kilométer / órát Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megye területén.

Pénteken a Dunántúl nyugati felében, illetve a Tiszántúlon 60-95 kilométer / órás széllökések kísérhetik az északias irányú szelet. A 80-95 kilométer / órás körüli maximális széllökések napközben valószínűbbek. Északkeleten, keleten a viharos szél hordhatja a havat.

A péntekről szombatra virradó éjszaka északkeleten kisebb területen -18, -20 fok alatti minimum hőmérsékletek várhatóak.

Pénteken Dunántúl nyugati felében, illetve esetleg Tiszántúlon alakulhat ki kisebb havazás, de említésre méltó mennyiség nem valószínű.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×